Mărirea buzelor

Marirea buzelor cu acid hialuronic este un tratament non-invaziv. Mult dorita marire in volum a buzelor, pentru o forma senzuala, se obtine prin injectarea acidului hialuronic, care se resoarbe in aproximativ 6-9 luni in functie de organismul fiecaruia. Astfel, buzele pot fi remodelate, conturate, hidratate, pastrandu-si totusi aspectul natural.

Aplica acum pentru o consultatie gratuita

Rezerva Oferta
Nota de confidentialitate
Prin completarea acestui formular sunteti de acord cu Termeni si conditii si Politica de confidentialitate. Datele Dvs. sunt folosite doar pentru a va putea contacta si NU vor fi folosite in scopuri de marketing/publicitate sau transmise catre terti.

Mihai Bravu nr.108 bl.D1 Sector 2 Bucuresti Tel: +40737044455

Estetica Superioara

Marirea buzelor cu acid hialuronic

 • Procedura dureaza aproximativ 30 de minute

 • Se foloseste ac sau canula in functie de sensibilitatea pacientei si forma buzelor

 • Pacienta își poate relua activitatea zilnica imediat dupa tratamentul de marire a buzelor

 • Efectele sunt vizibile imediat

Dr. Razvan Teodoreanu

 • Specialitatea Chirurgie Plastica si Estetica

 • Specialitatea Microchirurgie Reconstructiva

 • Doctor in Stiinte Medicale

 • Peste 20 de ani de experiența

Contacteaza-ne

Vino la o consultatie gratuita si alege opțiunea care ti se potrivește

Ce este procedura de marire a buzelor?

Marirea buzelor cu acid hialuronic este un tratament non-invaziv. Mult dorita marire in volum a buzelor, pentru o forma senzuala, se obtine prin injectarea acidului hialuronic, care se resoarbe in aproximativ 6-9 luni in functie de organismul fiecaruia. Astfel, buzele pot fi remodelate, conturate, hidratate, pastrandu-si totusi aspectul natural.

Cum se realizeaza procedura?

Procedura de marire a buzelor dureaza aproximativ 30 de minute si poate necesita anestezie locala, desi in majoritatea cazurilor este suficienta aplicarea unei creme anestezice ce conține lidocaina, reducand astfel disconfortul penetrarii acului. Anestezia topica se realizeaza cu 30 – 40 de minute inainte de injectare pentru o eficacitate maxima. Daca este necesar, in cazul persoanelor mai sensibile se poate injecta anestezic local la baza buzelor. Se foloseste ac sau canula in functie de sensibilitatea pacientei si forma buzelor. Avantajul utilizarii canulei este lipsa vanatailor si inflamatia minima. Anestezicul isi pastreaza efectul timp de aproximativ două ore. Procedura incepe prin demachierea zonei ce urmeaza a fi injectata, stergerea ariei cu un antiseptic (alcool / clorhexidina), anestezie locala si degresarea zonei cu alcool, injectarea produsului si masaj de modelare. Pacienta isi poate relua activitatea zilnica imediat dupa tratamentul de marire a buzelor.

Care sunt principalele reactii adverse?

Cele mai frecvente reacții adverse sunt: senzație de disconfort in timpul si post injectare, eritem la locul injectarii (care dispare în 2-3 zile), prurit, edem, echimoze, inflamatie la locul injectarii, dar toate acestea se remit spontan la cateva zile după injectare. In cazull utilizarii canulei atraumatice riscul de vanatai este minim. Rezultatul final se va observa in decurs de 7 -10 zile.

Care sunt indicatiile dupa injectare?

 • Recomandam masajul buzelor in ziua procedurii si o zi dupa, cu gel sau crema de arnica. Masajul ajuta la uniformizarea produsului si previne formarea galmelor (granuloamelor). De asemenea masajul ajuta la remiterea rapida a eventualelor vanatai si inflamatia se retrage mai repede.
 • Evitati expunerea la soare, solar, sauna si frig intens precum si efortul fizic (sport)ntimp de o saptamana dupa procedura. De asemenea, evitati bauturile si mancarurile fierbinti in ziua procedurii.
 • Nu fumati si nu consumati alcool in primele 72 de ore. Nu aplicati machiaj pe zona tratata 24 ore. Evitati alte proceduri estetice sau dentare in urmatoarele 14 zile.
 • Este recomandat sa evitati calatoriile cu avionul in primele 2 zile dupa injectare. Persistenta reactiilor inflamatorii mai mult de 7 zile sau aparitia oricarei reactii adverse trebuie raportata medicului.

Cat dureaza efectul?

Rezultatul se mentine aproximativ 6 luni insa depinde de caracteristicile individuale (fumatul, stilul de viata, solarul, expunerea la soare). De regula prima injectare dureaza cel mai putin.